Βραβεύθηκαν οι εταιρείες που «απογειώνουν» τον ελληνικό τουρισμό!

Η ANDELI MOTOTOURING παρευρέθηκε στις 20 Μαρτίου, στην τελετή απονομής των Tourism Awards 2018 κατά την οποία βραβεύθηκε με το Χάλκινο μετάλλιο για την προσφορά και τις υπηρεσίες της στην κατηγορία Specialty Travel- Adventure Tourism: Greek Motorcycle Adventure.

Τα βραβεία απευθύνονταν σε εταιρείες, μικρές και μεγάλες, start-ups αλλά και ιστορικές, που κατάφεραν να ξεχωρίσουν και που λειτουργούν ως πολύτιμα παραδείγματα καινοτόμων υπηρεσιών, εμπλουτισμού του τουριστικού προϊόντος και επιμήκυνσης της τουριστικής σεζόν. Ανάμεσά τους και η ANDELI MOTOTOURING που με το πάθος της για τα ταξίδια και τη μεγάλη αγάπη της για την μοτοσυκλέτα, με γνώμονα πάντα την ασφαλή οδήγηση κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον και να αποκομίσει θετικές κριτικές.
Στο διαγωνιστικό μέρος, όλες οι υποψηφιότητες αξιολογήθηκαν από 30μελή ανεξάρτητη κριτική επιτροπή με πρόεδρο τη Μάγια Τσόκλη.
Ανάμεσά τους, πανεπιστημιακοί, subject-matter experts και επιφανείς προσωπικότητες με άποψη και εμπειρία στον τομέα της φιλοξενίας όπως οι: Γιάννης Μπουτάρης, Dr. Dimitrios Diamantis, Μαρία Μάρακα, Διονύσης Σοτοβίκης, Λευτέρης Λαζάρου, Δρ. Μαριάννα Σιγάλα και Κωνσταντίνος Λαζαράκης.

Η τελετή απονομής των βραβείων διοργανώθηκε για τέταρτη χρονιά από το Hotel & Restaurant της Boussias Communications, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ και πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος, όπου συγκέντρωσε πλήθος υψηλόβαθμων στελεχών και τα σημαντικότερα brands του ελληνικού τουρισμού.

Για την ANDΕLI MOTOTOURING, το βραβείο παρέλαβε η ιδρυτής και CEO της εταιρείας, ‘Αντρια Ψωμά.