• ΔΕΥ - ΠΑΡ: 09:00 - 18:00 / ΣΑΒ - ΚΥΡ: Κλειστά
  • Λ. ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 355, ΧΑΛΑΝΔΡΙ
  • +30 210 65 33 968

Προφίλ

To προφίλ μας

To τουριστικό πρακτορείο ANDELI ® Mototouring™ με έδρα την Αθήνα παρέχει ολοκληρωμένες προτάσεις στην ενοικίαση μηχανών και την οργάνωση ταξιδιών με μοτοσυκλέτες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Με πάθος για το “ταξίδι” και θέτοντας στο επίκεντρο τον πελάτη προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες. Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας, η ομάδα μας είναι σε θέση να σάς προτείνει – μέσα από ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων, την λύση για κάθε ταξιδιωτική σας επιθυμία και μετακίνηση με μηχανοκίνητο, από το Α ως το Ω του ταξιδιού σας.

Στα πλαίσια της παροχής ποιοτικών υπηρεσιών, η εταιρεία μας εγκαινίασε ταυτόχρονα και την αποκλειστική συνεργασία της με την εταιρεία ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ Α.Ε.Β.Μ.Ε., επίσημο εισαγωγέα και διανομέα δικύκλων HONDA στην Ελλάδα.

Θέλετε να ταξιδέψετε μόνοι; Με την παρέα σας; Μέσα από μία ποικιλία δυνατοτήτων σάς βοηθάμε να ανακαλύψετε την μαγεία των δύο τροχών που για μας ισοδυναμεί με την απόλυτη ελευθερία.

Μέσα από τις υπηρεσίες μας σίγουρα θα βρείτε αυτό που σας ταιριάζει. Παρέχουμε ενοικιάσεις μηχανών, χαμηλού, μεσαίου και μεγάλου κυβισμού, οργανωμένα ταξίδια στην Ελλάδα και το εξωτερικό, χρονομίσθωση μηχανών, υπηρεσίες κράτησης αεροπορικών και ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, εκπαίδευση στο μηχανοκίνητο τουρισμό μέσα από το δίκτυο των συνεργατών μας, αλλά και εξασφάλιση όλων όσων αφορούν στη διαμονή, τη σίτιση και τη ψυχαγωγία σας.

Με στόχο να σας προσφέρουμε μια εμπειρία ζωής, οι επαγγελματίες οδηγοί μας θα φροντίσουν να έχετε ένα ασφαλές και συναρπαστικό ταξίδι και θα σας βοηθήσουν να εξερευνήσετε μοναδικά τοπία της Ελληνικής γης, περιπετειώδη μονοπάτια της Ευρώπης, αλλά και άλλες μαγικές γωνιές του πλανήτη μας.

 

Γιατί εμάς

  • ΓΙΑΤΙ διαθέτουμε καινούριο στόλο μοτοσικλετών, άρτια εξοπλισμένων σε μεγάλη ποικιλία καλύπτοντας όλες τις απαιτήσεις.
  • ΓΙΑΤΙ ο στόλος μας συντηρείται από εξειδικευμένους μηχανικούς, ώστε να σας παρέχουμε ένα ασφαλές ταξίδι κάθε φορά.
  • ΓΙΑΤΙ μπορείτε να έρθετε με το δικό σας εξοπλισμό ή να σας εξοπλίσουμε εμείς.
  • ΓΙΑΤΙ οι έμπειροι συνεργάτες μας θα σας βοηθήσουν να γνωρίσετε την άλλη Ελλάδα. Με πολλά χιλιόμετρα στις αποσκευές τους, έχουν χαρτογραφήσει γνωστές και άγνωστες γωνιές της χώρας και θα σας βοηθήσουν να ζήσετε μια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία!
  • ΓΙΑΤΙ μαζί μας μπορείτε να γνωρίσετε την Ευρώπη, αλλά και να ταξιδέψετε σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου εξερευνώντας μοναδικά τοπία και πολιτισμούς.
  • ΓΙΑΤΙ η ομάδα μας μπορεί να φροντίσει για όλες τις λεπτομέρειες του ταξιδιού σας – διαμονή, διατροφή, διασκέδαση, δραστηριότητες σε τιμές απόλυτα προσαρμοσμένες στις δυνατότητες σας.
  • και φυσικά… ΓΙΑΤΙ η εγγύηση που προσφέρει η HONDA, η παγκοσμίως μεγαλύτερη κατασκευάστρια εταιρεία μοτοσυκλετών, σε συνδυασμό με την πανελλαδική υποστήριξη που μπορεί να προφέρει ο ΟΜΙΛΟΣ ΣΑΡΑΚΑΚΗ, εξασφαλίζει σε κάθε αναβάτη την απόλυτη οδηγική εμπειρία!