• ΔΕΥ - ΠΑΡ: 09:00 - 18:00
  • Λ. ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 355, ΧΑΛΑΝΔΡΙ
  • +30 210 65 33 968

Εκδρομές

Andeli Mototouring

Επιλέξτε μια από τις παρακάτω διαθέσιμες εκδρομές που διοργανώνουμε αυτή την περίοδο για να μάθετε αναλυτικές πληροφορίες. Είμαστε πάντοτε διαθέσιμοι και τηλεφωνικά, για οποιαδήποτε απορία σας σχετικά με τα Tours μας.

Τουρ στην Πελοπόννησο

Μονοήμερο τουρ στην Πελοπόννησο

Μέσα από ορεινά περάσματα θα οδηγήσουμε μέσα στη φύση της Πελοποννήσου.

Τουρ στην Καστοριά

3ήμερη εκδρομή στην Καστοριά

Ανεβαίνουμε βόρεια καταλήγοντας στην Καστοριά για αυτό το τριήμερο ώστε να γνωρίσουμε την πανέμορφη λίμνη και την γύρω περιοχή.

3rd Women’s Ride

3rd Women’s Ride

Ο θεσμός που προσελκύει γυναίκες οδηγούς από όλη την Ελλάδα στην τρίτη χρονιά του, γίνεται ακόμα πιο δυνατός ενισχύοντας και τις δύο πτυχές, διασκέδαση και εκπαίδευση.

9-ήμερο τούρ στην Σερβία

9-ήμερο τούρ στην Σερβία

Με αφορμή την 60η επέτειο του περίφημου φεστιβάλ των χάλκινων πνευστών, διασχίζουμε τα Βαλκάνια με προορισμό την μοναδική Guca!

Generations Ride

Εκπαιδευτικό 2ήμερο τουρ

Λίγο πριν ξεκινήσουν τα σχολεία, θα περάσουμε ένα μοτοσυκλετιστικό διήμερο μαζί με τα παιδιά μας, παρέα με τον μοναδικό Κωνσταντίνο Μητσάκη.

K.H.C. goes to Tatooine!

K.H.C. goes to Tatooine!

Ένα μοναδικό ταξίδι, μόνο για μέλη του KTM Hellas Club, στις παρυφές της Σαχάρας, της ερήμου που γέννησε το «μύθο» του Adventure touring.

Στα χωριά των Αρματωλών

2ήμερο τουρ στα Τζουμέρκα

Λίγο πριν ο χειμώνας προσπαθήσει να δυσκολέψει τους μοτοσικλετιστές, ακολουθήστε μας σε ένα διήμερο γεμάτο οδήγηση στο κέντρο της Πίνδου.

Πάντα καλοκαίρι

2ήμερο τουρ στην Κρήτη

Εκεί που το καλοκαίρι δεν τελειώνει σχεδόν ποτέ. Σε ένα απαιτητικό Σαββατοκύριακο οδήγησης θα γνωρίσουμε τις ομορφιές της Κρήτης.