• ΔΕΥ - ΠΑΡ: 09:00 - 18:00 | ΣΑΒ: 10:00 - 15:00
  • Λ. ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 355, ΧΑΛΑΝΔΡΙ
  • +30 210 65 33 968

Εκδρομές

Andeli Mototouring

Επιλέξτε μια από τις παρακάτω διαθέσιμες εκδρομές που διοργανώνουμε αυτή την περίοδο για να μάθετε αναλυτικές πληροφορίες. Είμαστε πάντοτε διαθέσιμοι και τηλεφωνικά, για οποιαδήποτε απορία σας σχετικά με τα Tours μας.

3rd Women’s Ride

3rd Women’s Ride

Ο θεσμός που προσελκύει γυναίκες οδηγούς από όλη την Ελλάδα στην τρίτη χρονιά του, γίνεται ακόμα πιο δυνατός ενισχύοντας και τις δύο πτυχές, διασκέδαση και εκπαίδευση.

Διήμερο «Καλάβρυτα»

Διήμερο «Καλάβρυτα»

Ένα Σαββατοκύριακο στην βόρεια Πελοπόννησο, στο οποίο θα οδηγήσουμε σε πανέμορφα τοπία και θα γνωρίσουμε μέρη που είναι τόσο κοντά αλλά ακόμα άγνωστα.

9-ήμερο τούρ στην Σερβία

9-ήμερο τούρ στην Σερβία

Με αφορμή την 60η επέτειο του περίφημου φεστιβάλ των χάλκινων πνευστών, διασχίζουμε τα Βαλκάνια με προορισμό την μοναδική Guca!

Generations Ride

Εκπαιδευτικό 2ήμερο τουρ

Λίγο πριν ξεκινήσουν τα σχολεία, θα περάσουμε ένα μοτοσυκλετιστικό διήμερο μαζί με τα παιδιά μας, παρέα με τον μοναδικό Κωνσταντίνο Μητσάκη.

Στα χωριά των Αρματωλών

2ήμερο τουρ στα Τζουμέρκα

Λίγο πριν ο χειμώνας προσπαθήσει να δυσκολέψει τους μοτοσικλετιστές, ακολουθήστε μας σε ένα διήμερο γεμάτο οδήγηση στο κέντρο της Πίνδου.

Πάντα καλοκαίρι

2ήμερο τουρ στην Κρήτη

Εκεί που το καλοκαίρι δεν τελειώνει σχεδόν ποτέ. Σε ένα απαιτητικό Σαββατοκύριακο οδήγησης θα γνωρίσουμε τις ομορφιές της Κρήτης.