• ΔΕΥ - ΠΑΡ: 09:00 - 18:00 / ΣΑΒ - ΚΥΡ: Κλειστά
  • Λ. ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 355, ΧΑΛΑΝΔΡΙ
  • +30 210 65 33 968

Η Ομάδα μας

Η ομάδα της ANDELI ® Mototouring™ αποτελείται από εξειδικευμένους επαγγελματίες στο χώρο του τουρισμού και των μηχανοκίνητων, που συνενώσαμε τις γνώσεις και τις εμπειρίες μας, με στόχο να σας προσφέρουμε μοναδικά ταξίδια σε δύο τροχούς. Με ενθουσιασμό για τα ταξίδια, αλλά και εμμονή στη λεπτομέρεια εμπιστευτείτε μας για μια αξέχαστη ταξιδιωτική εμπειρία στην Ελλάδα και το εξωτερικό!

andeli_psoma
Άντρια Ψωμά
Managing Director

Οργανωτική, μεθοδική, συνεπής με έμφαση στη λεπτομέρεια και φυσικά λάτρης των αποδράσεων. Με σπουδές στα Χρηματοοικονομικά και τη λογιστική, και μεταπτυχιακές σπουδές στα Οικονομικά και τη Διοίκηση Επιχειρήσεων σε Πανεπιστημιακά Ιδρύματα της Αγγλίας. Η Άντρια διαθέτει μακρόχρονη ενασχόληση με εξαγωγικές δραστηριότητες και έχει αναπτύξει σταθερές συνεργασίες με ξένους επαγγελματίες. Παράλληλα, γνωρίζει άπταιστα αγγλικά, γαλλικά και ιταλικά.

Τα τελευταία χρόνια, ως CFO σε τουριστικό πρακτορείο, η Άντρια διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην οργάνωση ταξιδιών και θα φροντίσει για την απόλυτη κάλυψη των αναγκών σας, αλλά και των άλλων στοιχείων που αφορούν στα ταξίδια σας, όπως η διαμονή και οι μετακινήσεις σας. Αγαπάει τα ταξίδια με μηχανοκίνητα και έχει ταξιδέψει στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Τέλος του 2014 εξελίσσοντας αυτή την δυναμική, με την βοήθεια επιλεγμένων αξιόλογων συνεργατών, δημιούργησε την δική της εταιρεία, την ANDELI ® Mototouring™, με σκοπό τη διοργάνωση ολοκληρωμένων πακέτων οργανωμένων ταξιδιών εναλλακτικού τουρισμού και ξεναγήσεων με ενοικιαζόμενες μοτοσυκλέτες στην Ελλάδα και το εξωτερικό και με την συνεργασία αντιστοίχων μεγάλων εταιρειών του εξωτερικού. 

andeli_kazaklis
Στέλιος Κάζακλης
Head of Engineering and Operations, F.I.M. Certified

Ο Στέλιος βρίσκεται στο χώρο των μοτοσυκλετών από το 1986. Γνωρίζει την τέχνη της επισκευής των μηχανών εκ των έσω, όλα τα μικρά και μεγάλα μυστικά τους. Περισσότερα από 10 χρόνια εργάστηκε ως αποκλειστικός μηχανικός Ελλήνων επαγγελματιών πρωταθλητών στο μηχανοκίνητο αθλητισμό. Το 2007 αποφάσισε να βάλει το πάθος και τις γνώσεις του σε ένα δικό του συνεργείο και να μετατρέψει το χόμπι του σε εργασία.

Σήμερα διατηρεί δικό του συνεργείο, το «SK Motorium», και είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους επίσημους συνεργάτες της HONDA.

Ως εξειδικευμένος εξωτερικός συνεργάτης της ANDELI ® Mototouring φροντίζει με όλη την απαραίτητη προσοχή τη συντήρηση του στόλου μας.

Ο Στέλιος πλέον είναι πιστοποιημένος F.I.M. Moto Tour Assistant.

andeli_zafeiri
Μαρία Ζαφείρη
Secretarial Support

Η Μαρία είναι πλέον ένα αναπόσπαστο κομμάτι της εταιρείας μας έχει αγάπη στα ταξίδια και τις μοτοσυκλέτες. Είναι απόφοιτος Α.Τ.Ε.Ι. Πάτρας Τμήματος  Διοίκησης Τουριστικών επιχειρήσεων με εξειδίκευση σε μακροοικονομικά μαθηματικά καθώς και στην τουριστική ψυχολογία. Η πτυχιακή εργασία είχε θέμα τον «πολιτισμικό τουρισμό στην Ελλάδα και σύγκριση με γειτονικές ανταγωνιστικές χώρες» 

Είναι επικοινωνιακή, έχει εργαστεί σε μεγάλες πολυεθνικές επιχειρήσεις λιανικής ως υπεύθυνη ομάδων και εκπαίδευσης προσωπικού καθώς και ως γραμματειακή υποστήριξη σε ιδιωτικές επιχειρήσεις αλλά και σε υπηρεσίες του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (Ε.Ο.Τ. Πάτρας).

Της αρέσει το διάβασμα και να “πειραματίζεται” σε νέες συνταγές στην μαγειρική. Είναι φιλόζωη και εθελόντρια σε φιλοζωικές οργανώσεις, ενώ τον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με αθλητικές δραστηριότητες (κολύμβηση, παγοδρομίες). 

Γνωρίζει Αγγλικά και Γαλλικά.