Μας το ζητήσατε, το πραγματοποιούμε!!!

Μετά την τεράστια επιτυχία που είχε το πρώτο μάθημα enduro αποκλειστικά για γυναίκες, συνεχίζουμε πλέον και στο επόμενο επίπεδο.
Το Σάββατο 20 Απριλίου δίνουμε το επόμενο ραντεβού στο γνωστό μας σημείο, το Riding School – Θανάσης Χούντρας.

Τα τμήματα αυτή τη φορά θα είναι χωρισμένα σε τρία επίπεδα δυναμικότητας:
10.00-12.00: Τμήμα Enduro A
Απευθύνεται σε οδηγούς που δεν έχουν προηγούμενη εμπειρία στο χώμα, απαραίτητα όμως θα πρέπει να έχουν εμπειρία οδήγησης με συμπλέκτη. Θα μάθουμε τη σωστή στάση σώματος, την όρθια θέση οδήγησης, πώς επιταχύνουμε και πώς φρενάρουμε στο χώμα, πώς συμπεριφερόμαστε στις ανηφόρες και τις κατηφόρες.
12.00-14.00: Τμήμα Enduro A+
Απευθύνεται σε οδηγούς που έχουν ήδη παρακολουθήσει το τμήμα Α και θέλουν να εξασκηθούν σε όσα έμαθαν ώστε να τελειοποιήσουν την τεχνική τους, χωρίς να χάνουν χρόνο επαναλαμβάνοντας την αρχική θεωρία.
14.00-16.00: Τμήμα Enduro B
Απευθύνεται σε οδηγούς που έχουν ήδη παρακολουθήσει το τμήμα Α και αισθάνονται έτοιμες για το επόμενο επίπεδο. Οδήγηση σε πιο δύσκολα μονοπάτια, τεχνικές υπερπήδησης εμποδίων, ξεκίνημα στην ανηφόρα είναι μερικά μόνο από τα θέματα που θα αναλυθούν μέχρι να γίνουν κτήμα, ώστε η οδήγηση στο βουνό να περιλαμβάνει μόνο απόλαυση, εξερεύνηση και αναζήτηση των ορίων με ασφάλεια.

Η εκπαίδευση θα γίνεται όπως πάντα σε μικρά γκρουπ (μέχρι 4 αναβάτριες), θα διαρκέσει δύο ώρες και γίνεται είτε με τη δική σας μοτοσυκλέτα είτε με τα TTR125 της Ακαδημίας.

Ειδική τιμή για την ANDELI Mototouring: €50,00 (περιλαμβάνει το κόστος θεωρητικής και πρακτικής εκπαίδευσης καθώς και το κόστος ενοικίασης μοτοσυκλέτας)

Στην περίπτωση που θέλετε να παρακολουθήσετε το μάθημα με τη δική σας μοτοσυκλέτα, τότε το κόστος συμμετοχής είναι στα €30,00.
Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Εξοπλισμός: Απαραίτητη μοτοσυκλετιστική ένδυση.

Τρόποι κράτησης / εξόφλησης: Κατάθεση σε λογ/σμό τραπέζης

Εξακολουθείτε να έχετε ερωτήσεις; Καλέστε μας στα τηλέφωνα επικοινωνίας ή στείλτε μας μήνυμα στο info@andelimototouring.gr.

Σε περίπτωση που είμαστε άτυχοι και ο καιρός δεν μας κάνει το χατίρι, η εκδήλωση θα αναβληθεί και θα οριστεί νέα ημερομηνία.