Η Andeli Mototouring συναντά τις Ride me Up διοργανώνοντας την 1η μοτοσυκλετιστική εκδρομή αποκλειστικά για γυναίκες!

Women's Ride Only!!!

Από τις 21- 23 Σεπτεμβρίου 2018 πάρτε μέρος σε ένα απολαυστικό τριήμερο γεμάτο σεμινάρια ασφαλούς οδήγησης και θεωρητική και πρακτική εξάσκηση.

Αποκτήστε βεβαιώσεις παρακολούθησης από τον Εκπαιδευτικό φορέα Μοτοθέσις και την Andeli Mototouring, και – κυρίως – περάστε ένα τριήμερο χαλάρωσης και οδικής απόλαυσης στο μαγευτικό Πήλιο. Μη χάσετε την ευκαιρία να παραβρεθείτε στο πρώτο ταξιδιωτικό αποκλειστικά για γυναίκες!

Κόστος συμμετοχής 150 €.

Στην τιμή περιλαμβάνεται:

 • 2 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο (sharing) με πρωινό σε ξενοδοχείο 4* στο Πήλιο
 • Δείπνο Παρασκευή βράδυ
 • Δείπνο Σάββατο βράδυ όπου και θα κληρωθούν διάφορα δώρα
 • Το κόστος θεωρητικού και πρακτικού σεμιναρίου από τον πιστοποιημένο φορέα οδήγησης μοτοσυκλέτας, Μοτοθέσις με βεβαίωση παρακολούθησης
 • Το σεμινάριο προετοιμασίας ταξιδιού, φορτώματος μοτοσυκλέτας, ασφαλούς οδήγησης σε γκρουπ, τεχνικού ελέγχου μοτοσυκλέτας κλπ. από την Andeli Mototouring με βεβαίωση παρακολούθησης
 • Πλοηγός εκδρομικού πιστοποιημένος από τη FIM καθώς και First Aid Certified
 • Σκούπα εκδρομικού πιστοποιημένος από τη FIM καθώς και μηχανικός
 • Όλα τα οργανωτικά κόστη, διαδρομές κλπ για την εύρυθμη λειτουργία της εκδρομής
 • Αναλώσιμα όπως στυλό, χαρτικά κλπ για τα σεμινάρια καθώς και μπλουζάκι συμμετοχής αποκλειστικά για την οργάνωση
 • Δωρεάν προληπτικός τεχνικός έλεγχος της μοτοσυκλέτας σας τόσο στην Αθήνα (www.motorium.gr) όσο και στη Θεσσαλονίκη (www.motostyl.gr) για όλες τις συμμετέχουσες. Παρακαλείσθε όπως καλείτε τα εν λόγω συνεργεία για να κλείσετε το ραντεβού σας χωρίς καμία χρέωση.

Δεν περιλαμβάνονται:

 • Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σύμφωνα με το Άρθρο 53 του Ν. 4389/2016 (ΦΕΚ 94/Α/27-05-2016) από 01/01/2018 επιβάλλεται στα ξενοδοχειακά καταλύματα Φόρος Διαμονής (Τέλος Διανυκτεύρεσης) 3€/ήμερα/δωμάτιο. Ο φόρος αυτός δεν συμπεριλαμβάνεται στην τιμή του δωματίου, χρεώνεται επιπλέον και εξοφλείται με ΜΕΤΡΗΤΆ.

Έξτρα:

 • Υπάρχει η δυνατότητα για μονόκλινο ή τρίκλινο δωμάτιο. Παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας για διαθεσιμότητα και τιμές.
 • Για την κάθε συμμετοχή συμπεριλαμβάνεται μπλουζάκι αποκλειστικά σχεδιασμένο για το event. Παρακαλώ ενημερώστε μας εγκαίρως για το μέγεθος που επιθυμείτε. Αν υπάρχει επιθυμία για αγορά έξτρα t-shirt της εκδήλωσης το κόστος ανέρχεται στα 15 ευρώ έκαστο και μπορείτε να παραγγείλετε αποκλειστικά από την Andeli Mototouring δίνοντας το μέγεθος που επιθυμείτε.

Όροι και προϋποθέσεις εκδρομικού:

 • Οι συμμετέχουσες πρέπει να διαθέτουν την προβλεπόμενη άδεια, δίπλωμα, ασφάλεια και ΚΤΕΟ για τη μοτοσυκλέτα που οδηγούν, τα οποία είναι σε ισχύ, καθώς και να έχουν φροντίσει για την άρτια συντήρηση αυτής. (Για το σκοπό αυτό, διατίθεται δωρεάν τεχνικός έλεγχος της μοτοσυκλέτας σας πριν την αναχώρηση τόσο στην Αθήνα όσο και στη Θεσσαλονίκη.)
 • Οι συμμετέχουσες πρέπει να φέρουν ολοκληρωμένο μοτοσυκλετιστικό εξοπλισμό απαρτιζόμενο από κράνος, μπουφάν και παντελόνι μοτοσυκλέτας, μπότες, γάντια και αδιάβροχα. Οι οργανωτές διατηρούν το δικαίωμα να απορρίψουν ή/και να αποβάλλουν τη συμμετοχή των οδηγών που δεν φέρουν τον απαιτούμενο εξοπλισμό, ακόμα και αν αυτές έχουν εξοφλήσει τη συμμετοχή τους. Στην περίπτωση αυτή, η συμμετοχή ΔΕΝ επιστρέφεται.
 • Για να επιβεβαιωθεί η κράτησή σας, χρειάζεται η κατάθεση του 30% του συνολικού κόστους του εκδρομικού (€45,00) και εξόφληση του υπολοίπου έως 5 Σεπτεμβρίου 2018 το αργότερο.

Πολιτική ακυρώσεων:

Ημέρες πριν την αναχώρηση Ακυρωτικά
60-45 30% του πακέτου
44-15 75% του πακέτου
Λιγότερο από 15 100% του πακέτου

 

Μοτοθέσις:

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Μοτοσυκλέτας «ΜΟΤΟΘΕΣΙΣ» έχει ως ιδρυτικό φορέα τη Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδία Ελλάδας (ΜΟΤ.Ο.Ε.) και τις Λέσχες της.

Το Ινστιτούτο είναι φορέας κατάρτισης, ενημέρωσης και εκπαίδευσης σε θέματα, τα οποία αφορούν το οδικό περιβάλλον και τη θέση του μοτοσυκλετιστή σ’ αυτό. Αποσκοπεί στη βελτίωση της οδικής ασφάλειας του μοτοσυκλετιστή και των άλλων καθημερινών χρηστών του δρόμου.

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Μοτοσυκλέτας, μετά από έρευνα και εφαρμογή προγραμμάτων από το 1996 (αρχικά ως Εφορεία Εκπαίδευσης της ΜΟΤ.Ο.Ε.), επέλεξε ως φορέα τεχνογνωσίας και πιστοποίησης τη Βρετανική Βασιλική Εταιρεία για την Πρόληψη των Ατυχημάτων (RoSPA – The Royal Society for the Prevention of Accidents – www.rospa.com), το σημαντικότερο φορέα στην πρόληψη των τροχαίων συμβάντων στη Μεγ. Βρετανία και έναν από τους καλύτερους παγκοσμίως.

Το Ινστιτούτο, με την ενεργή στήριξη της ΜΟΤ.Ο.Ε. και των ενδιαφερομένων Λεσχών της, αναπτύσσει σε όλη τη χώρα, μέσω πιστοποιημένων παρατηρητών εκπαίδευσης δράσεις ενημέρωσης και εκπαίδευσης που απευθύνονται:

 • στους νέους, οι οποίοι πρόκειται να αποκτήσουν τα προσεχή χρόνια άδεια ικανότητας οδήγησης,
 • στους μοτοσυκλετιστές, οι οποίοι επιθυμούν να βελτιώσουν την ασφαλή οδήγησή τους ή και να πιστοποιήσουν την εκπαίδευσή τους στην προηγμένη οδήγηση (advance riding).

Το Μοτοθέσις είναι μέλος της ευρωπαϊκής επιτροπής “Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας” (European Road Safety Charter).

Ride Me Up:

Χριστίνα & Ευαγγελία
2 φίλες, 2 μηχανές, μια ιδέα….

Όλοι μεγαλώνουμε σε ένα περιβάλλον που από την ανάγκη του να μας προστατέψει, μας διδάσκει περισσότερο το δεν και το όχι. Πότε ακούσατε τελευταία φορά να σας λένε τι μπορείτε να κάνετε;;;… Ότι όλα γίνονται αρκεί το θέλω να υπερνικά το πρέπει και να γράφεται με Θ κεφάλαιο.

Αποφασίσαμε λοιπόν να ανέβουμε στις μηχανές μας και να αναζητήσουμε ανθρώπους που ξεπερνούν τα όρια που τους βάζουν οι γύρω τους. Ανθρώπους που καταλύουν τα στεγανά και τα στερεότυπα. Ανθρώπους που οι λέξεις φύλο, χρώμα, επάγγελμα, εθνικότητα δεν παίζουν γι αυτούς κανένα ρόλο. Με την φράση “θέλω να μπορώ” ξεκινήσαμε ένα ταξίδι με τα απολύτως απαραίτητα. Μια μηχανή, ένα κράνος και ένα ντεπόζιτο γεμάτο αισιοδοξία.

Γιατί πώς περιμένεις να σου συμβεί κάτι διαφορετικό,αν επιμένεις να κάνεις το ίδιο;

ΧΟΡΗΓΟΙ

Δωρεάν τεχνικός έλεγχος για τις μοτοσυκλέτες πριν το ταξίδια από το SK MOTORIUM στην Αθήνα και το MOTOSTYL στη Θεσσαλονίκη.

Εκπτώσεις

Τα καταστήματα MOTOMARKET δίνουν ένα κουπόνι έκπτωσης 20% προς όλες τις συμμετέχουσες ΣΥΝ μια δωροεπιταγή €200 για μία τυχερή στην κλήρωση. (Οι δυο προσφορές δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν συνδυαστικά). Το MOTOFASHION δίνει ένα κουπόνι έκπτωσης 20% προς όλες τις συμμετέχουσες ΣΥΝ μια δωροεπιταγή €100 για μία τυχερή στην κλήρωση και αφορά αποκλειστικά στην αγορά κράνους Schuberth. (Οι δυο προσφορές δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν συνδυαστικά). Το κατάστημα MEGASTOCKBAZAAR θα κληρώσει δωροεπιταγή 200€ για μία τυχερή. Το κατάστημα THE KINGS DESIGN SUPPORT προσφέρει κράνος αξίας 150€ για μία τυχερή στην κλήρωση & αναμνηστικές μινιατούρες της εκδήλωσης για όλες τις συμμετέχουσες. Το κατάστημα BIKERS WORLD προσφέρει κουπόνι έκπτωσης 15% προς όλες τις συμμετέχουσες (στις ήδη μειωμένες τιμές του site) για αγορά γυναικείου εξοπλισμού ασφαλείας ΣΥΝ μια δωροεπιταγή €150 για μία τυχερή στην κλήρωση για αγορά γυναικείου εξοπλισμού ασφαλείας. (Οι δυο προσφορές δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν συνδυαστικά). Το κατάστημα ARB Engineering προσφέρει σε δυο τυχερές 2 δυναμομετρήσεις εντελώς δωρεάν που θα προκύψουν μέσω κλήρωσης. Επίσης το περιοδικό ΜΟΤΟ προσφέρει μια ετήσια συνδρομή για όλες τις συμμετέχουσες

Το κατάστημα URIDE προσφέρει συνολική υποστήριξη και βοήθεια στην οργάνωση της εκδήλωσης.

Τέλος, οι HONDA, KTM, BAJAJ, HUSQVARNA θα φέρουν μοτοσυκλέτες για test ride.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Μέγας χορηγός – Περιοδικό ΜΟΤΟ

BIKEIT, 2WO, ZOUGLA.