Η αρχή έγινε με το flat track.

Εκπαιδευτήκαμε, «ντριφτάραμε», διασκεδάσαμε… Ήρθε η ώρα τώρα να βγάλουμε τα «flat» και να βάλουμε τα «τακούνια» μας! Ήρθε η ώρα κυρίες μου να «κατακτήσουμε τα βουνά»!

Θέση οδήγησης, όρθια οδήγηση, φρένο, στροφή, επιτάχυνση, ανηφόρες, κατηφόρες, μονοπάτια, ειδικές τεχνικές υπερπήδησης εμποδίων, κανόνες και τακτική του Enduro, είναι μερικά από τα θέματα που θα αναλυθούν μέχρι να γίνουν κτήμα, ώστε η οδήγηση στο βουνό να περιλαμβάνει μόνο απόλαυση, εξερεύνηση και αναζήτηση των ορίων με ασφάλεια.

Το Σάββατο 30 και Κυριακή 31 Μαρτίου λοιπόν, στο Riding School – Θανάσης Χούντρας, θα μάθουμε τις βασικές αρχές και τα μυστικά της οδήγησης Enduro. Η εκπαίδευση θα γίνεται σε μικρά γκρουπ, θα διαρκέσει δύο ώρες και γίνεται είτε με τη δική σας μοτοσυκλέτα είτε με τα TTR125 της Ακαδημίας.

Ειδική τιμή για την ANDELI Mototouring: €50,00 (περιλαμβάνει το κόστος θεωρητικής και πρακτικής εκπαίδευσης καθώς και το κόστος ενοικίασης μοτοσυκλέτας)

Στην περίπτωση που θέλετε να παρακολουθήσετε το μάθημα με τη δική σας μοτοσυκλέτα, τότε το κόστος συμμετοχής είναι στα €30,00. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Εξοπλισμός: Απαραίτητη μοτοσυκλετιστική ένδυση.

Τρόποι κράτησης / εξόφλησης: 
Κατάθεση σε λογ/σμό τραπέζης

Εξακολουθείτε να έχετε ερωτήσεις; 
Καλέστε μας στα τηλέφωνα επικοινωνίας ή στείλτε μας μήνυμα στο info@andelimototouring.gr.

Άμα είμαστε άτυχοι και ο καιρός δεν μας κάνει το χατίρι, η εκδήλωση θα 
αναβληθεί και θα οριστεί νέα ημερομηνία.