Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το ετήσιο συνέδριο Συνεργατών Honda Moto 2016 της ελληνικής αντιπροσωπείας της Honda που πραγματοποιήθηκε σε γνωστό ξενοδοχείο στην Ανάβυσσο Αττικής.

Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου έγινε και η επίσημη παρουσίαση της εταιρείας μας στο δίκτυο. Η Άντρια Ψωμά (C.E.O.) χαιρέτησε και παρουσίασε τις δραστηριότητές μας, δίνοντας την δυνατότητα στους επισήμους συνεργάτες του ομίλου να κατανοήσουν και να αξιοποιήσουν τις παροχές μας όπως η χρονομίσθωση και η ενοικίαση δίκυκλων καθώς και το τουριστικό κομμάτι των οργανωμένων ταξιδιών με μοτοσυκλέτα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Κατά την πρώτη ημέρα του συνεδρίου ο Ηλίας Αντωνόπουλος (Moto Touring Director) και ο Στέλιος Κάζακλης (Head of engineering and operations) επιμελήθηκαν και πραγματοποίησαν σε επιλεγμένες διαδρομές της περιοχής του εθνικού δρυμού Σουνίου και Αναβύσσου Αττικής test rides με CRF1000L Africa Twin στους επισήμους συνεργάτες του δικτύου ενώ τη δεύτερη ημέρα το ίδιο έγινε στους δημοσιογράφους του ειδικού τύπου μοτοσυκλέτας.

Σχετικές φωτογραφίες και σχετικός ενεργός σύνδεσμος στην σελίδα μας στα social media