28 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 19:30

Η Andeli Mototouring καλωσορίζει και πάλι τον Κωνσταντίνο Μητσάκη στις 28 Ιανουαρίου και ώρα 19:30 στις εγκαταστάσεις της, όπου θα παρουσιάσει για πρώτη φορά το οδοιπορικό ‘’Δρόμος Ειρήνης 2018. Αρχαία Ολυμπία-Χιροσίμα.

Ο γνωστός σε όλους μας ταξιδευτής, κατάφερε να πραγματοποιήσει μία ακόμα μεγάλη πρόκληση, ένα ταξίδι 55 ημερών και 16.600 χιλιομέτρων συντροφιά με μια HONDA CRF250 RALLY, διασχίζοντας συνολικά εννέα Ευρωπαϊκές και Ασιατικές χώρες: Ελλάδα, Βουλγαρία, Ρουμανία, Μολδαβία, Ουκρανία, Ρωσία-Σιβηρία, Μογγολία, Ν. Κορέα και Ιαπωνία.

Τελικός προορισμός του η Χιροσίμα και στόχος του να μεταφέρει ένα μήνυμα Ειρήνης από τον Δήμαρχο Ολυμπίας, Ευθύμη Κοτζά, στο δήμαρχο της Χιροσίμα, Yasco Suehiro, με αφορμή τη συμπλήρωση των 73 χρόνων από τη ρίψη της ατομικής βόμβας στη Χιροσίμα.

Οι παρευρισκόμενοι, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μία άκρως ενδιαφέρουσα παρουσίαση του οδοιπορικού, με πλούσιο φωτογραφικό υλικό και να μοιραστούν με τον Έλληνα ταξιδευτή τις εμπειρίες και τις εντυπώσεις που κατάφερε να αποκομίσει από το πρόσφατο οδοιπορικό του.

Σας περιμένουμε με χαρά να απολαύσουμε μαζί μια βραδιά γεμάτη ταξιδιωτικές εμπειρίες!