Μονοήμερη εκδρομή Καθαράς Δευτέρας στα «Αλευρομουτζουρώματα»!

Ημερομηνία:  19 Φεβρουαρίου 2018
Περιοχές: Γαλαξίδι Νομού Φωκίδος
Μήκος Διαδρομής:  περίπου 430 χλμ
Είδος Διαδρομής: Εθνικός & επαρχιακός δρόμος.
Δυσκολία οδήγησης: επίπεδο 2 (route grading level table)
Ώρες οδήγησης 4 (συμπεριλαμβάνονται οι στάσεις για ανεφοδιασμό, σνακ, χώροι επισκέψεων)

Πληροφορίες: Διασκέδαση στο φουλ και αναβίωση των εθίμων μας σε ένα από τα πιο γραφικά  χωριά του νομού Φωκίδος το πανέμορφο Γαλαξίδι. Θα αναμειχθούμε με τον κόσμο, θα εφοδιαστούμε με το απαραίτητο αλεύρι και τα χρώματα και επίθεση κατά μέτωπο!
Μια διασκεδαστική εμπειρία για μικρούς και μεγάλους!

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Απαραίτητη η ολόσωμη φόρμα για  προστασία από το αλεύρι και τα χρώματα καθώς επίσης και γυαλιά προστασίας!

Ξεκινάμε από τη BP μετά τα διόδια Αφιδνών αυστηρά  στις 08:00 πμ και άφιξη στο  Γαλαξίδι πριν τις 10:30 πμ ώστε να ασφαλίσουμε τις μοτοσυκλέτες μας και φορέσουμε την «πολεμική» μας περιβολή. Εφοδιαζόμαστε με τα απαραίτητα «πυρομαχικά» και είμαστε έτοιμοι να διασκεδάσουμε! Το μεσημέρι προς απογευματάκι και μετά τη λήξη της «συμπλοκής» θα γευματίσουμε σε ταβερνάκι της περιοχής και θα μετρήσουμε τις «πληγές» μας!!!

Τιμή συμμετοχής δεν υπάρχει! 

Εξοπλισμός

Όλοι ευπρόσδεκτοι με γεμάτα ντεπόζιτα και απαραίτητη μοτοσυκλετιστική και «πολεμική» ένδυση καθώς  και γυαλιά προστασίας (όχι απλά γυαλιά ηλίου).

Περιμένουμε παλιούς και νέους φίλους να περάσουμε όμορφα,  να γελάσουμε και να συμβάλουμε στη διατήρηση των εθίμων και παραδόσεων μας.


Εξακολουθείτε να έχετε ερωτήσεις;

Καλέστε μας στα τηλέφωνα επικοινωνίας ή ρωτήστε μας  χρησιμοποιώντας την online φόρμα επικοινωνίας μας.

Το πρόγραμμα της εκδρομής ενδέχεται να τροποποιηθεί κατά  την κρίση του Tour Guide αν κριθεί απαραίτητο και με γνώμονα πάντα την ασφάλεια όλων μας.