Το Athens SMF (SCOOTER MOTO FESTIVAL), η μεγαλύτερη διοργάνωση για το χώρο της μοτοσυκλέτας στην Ελλάδα, πραγματοποιήθηκε και φέτος στην Τεχνόπολη, του Δ. Αθηναίων στο Γκάζι, στις 20-23 Μαΐου 2016!

Ο κακός καιρός και οι απεργίες στις συγκοινωνίες δεν εμπόδισαν τους χιλιάδες επισκέπτες να την επισκεφτούν και να δουν νέα μοντέλα, να παρακολούθησαν πολλές εκδηλώσεις, να κερδίσουν δώρα και άλλες πολλές εκπλήξεις.

Η ANDELI Mototouring, με ιδιόκτητο στόλο μηχανών, με εμπειρία στο χώρο της χρονομίσθωσης και ενοικίασης καθώς με πλήρες οργανωμένο γραφείο μοτοσυκλετιστικού τουρισμού στην Ελλάδα δεν θα μπορούσε να λείψει από αυτήν την μεγάλη εκδήλωση.
Συμμετείχε με δικό της περίπτερο.

Όσοι επισκέφθηκαν το περίπτερό μας ενημερώθηκαν από τους εξειδικευμένους συνεργάτες μας για τις μοναδικές παροχές και προνόμια που αφορούν στους τομείς χρονομίσθωσης και ενοικίασης μοτοσυκλετών, καθώς επίσης και για τις προσφορές στις οργανωμένες μότο-εκδρομές που ετοιμάζονται όλο το χρόνο για μοναδικά σημεία.

Παράλληλα παρουσιάστηκαν οι, χρονικά, κοντινές αποδράσεις μας στην Ορεινή Στερεά, Ήπειρο και Πελοπόννησο (αφορούν Καλοκαίρι και Φθινόπωρο 2016).

Για αυτές τις εκδρομές, σε λίγες ημέρες (ημέρα κλήρωσης 31/5/2016), ένας τυχερός που θα έχει δηλώσει συμμετοχή σε μία από τις τρεις παραπάνω διαδρομές επιθυμεί, θα κερδίσει το κόστος ενοικίασης για οποιαδήποτε μοτοσυκλέτα του στόλου μας, για να μας ακολουθήσει σε όποια επιλέξει.