1ο Σημείο συνάντησης : στα γραφεία της εταιρείας ώρα 7:30 πμ. Ώρα αναχώρησης αυστηρά 8:15 πμ. Μέσω Αττικής οδού κατεύθυνση προς Εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας

2ο Σημείο συνάντησης : λιμάνι (πορθμείο) Ωρωπού ώρα 9.00-9.15. Αναχώρηση με το ferry boat των 9:30 για Ερέτρια. (Οι τιμές εισιτηρίου είναι χαμηλότερες για group)

Ώρα 10.00. Ανασυγκρότηση απο Ερέτρια με κατεύθυνση μέσω ορεινών διαδρομών προς Στενή Δίρφυος (Εύβοια). Στάση 60΄ για καφεδάκι, γλυκά και δροσιά στο Καφεγλυκοπωλείο «1743» στην Κεντρική πλατεία Άνω Στενής, και στην συνέχεια ακολουθούμε την επιλεγμένη διαδρομή μας μέχρι το τελικό σημείο της εκδήλωσης στην παραλία Αγίου Γεωργίου Οξυλίθου και στο Beach Bar «4 ΧΟΝΤΡΕΣ«. Αναμενόμενη άφιξη γύρω στις 13.30

· Όλοι ευπρόσδεκτοι με γεμάτα ντεπόζιτα και απαραίτητη μοτοσυκλετιστική ένδυση.

· Όσοι έχετε γιλέκα ασφαλείας της ANDELI παρακαλείσθε να τα φορέσετε. Οι υπόλοιποι θα προμηθευτούν λίγο πριν την αναχώρηση.

· Για την διευκόλυνση της ομάδας τα διόδια της Αττικής οδού είναι 1,40 € ανά μηχανή και Αφίδνες 2,30 €. Παρακαλώ όπως φροντίσετε να έχετε το ακριβές αντίτιμο ώστε ο πλοηγός να πληρώνει στον κάθε σταθμό.

ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΛΑ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!

Επιβεβαιώστε τη συμμετοχή και μέσα από το σελίδα μας στο  FACEBOOK για το BEACH PARTY της ANDELI στην Εύβοια! ( άτομα και μέσο μεταφοράς )

Στα γραφεία μας από την Τρίτη 19 /7 μέχρι και την Πέμπτη 21 /7 ( Μεσογείων 355 Χαλάνδρι από τις 10,30 το πρωί έως τις 5,30 το απόγευμα ) μπορείτε να μας αφήσετε τις σκηνές σας και τον εξοπλισμό σας για να είναι όλα έτοιμα όταν φτάσετε!

Θα σας ενημερώσουμε για την διαδρομή και φυσικά θα σας δώσουμε και το διακριτικό VIP ANDELI PASS για το Beach Bar!

Επικοινωνήστε μαζί μας.

Φεύγουμε!