Το beach party της ANDELI MOTOTOURING έγινε το σαββατοκύριακο 23-24 Ιουλίου.

Στην όμορφη παραλία του Αϊ Γιώργη Οξύλιθου, στην Κεντροανατολική Εύβοια, στο beach bar 4ΧΟΝΤΡΕΣ απολαύσαμε τη μαγευτική παραλία και σα μια μεγάλη παρέα διασκεδάσαμε στην καρδιά του καλοκαιριού.

Η εκδρομή ξεκίνησε νωρίς το πρωί του Σαββάτου από την έδρα της ANDELI με καλή διάθεση και γεμάτα ντεπόζιτα, και ακολουθήθηκε μια διαδρομή σχεδιασμένη και χαραγμένη μέσα από δρόμους που ενθουσιάζουν τους οδηγούς των μηχανών.

Η επιβίβαση και η σχετικά σύντομη παραμονή στο ferry boat μέχρι την Ερέτρια έδωσε μια νότα διακοπών με νησιωτικό προορισμό. Αμέσως μετά ανηφορίσαμε προς Θεολόγο, Μίστρο και Πουρνό καταλήγοντας στην γραφική Στενή Δίρφυος οπού έγινε στάση στο γλυκοπωλείο «1743».

Η διαδρομή μας ολοκληρώθηκε λίγο αργότερα για να μας φέρει στην επιλεγμένη παραλία του Αϊ Γιώργη Οξύλιθου όπου όλα είχαν άψογα οργανωθεί τόσο από την ANDELI όσο και από το beach bar οι «4 Χοντρές». Όλα ήταν πια απλά, θάλασσα, παρέες, παιχνίδια, μουσική.

Μέσα σε δύο μέρες καταφέραμε να γνωριστούμε ανταλλάσσοντας εμπειρίες από ταξίδια και εκδρομές, να απολαύσουμε τη θάλασσα και τη μαγική παραλία και φυσικά να ορίσουμε αυτό το party σαν το πρώτο beach party της ANDELI MOTOTOURING.

Η επιστροφή έγινε αργά το απόγευμα της Κυριακής έχοντας όλοι μας ανεβασμένη διάθεση και καλές εντυπώσεις.

Ο σκοπός μας ήταν να διασκεδάσουμε και το καταφέραμε.!!