• ΔΕΥ - ΠΑΡ: 09:00 - 18:00 / ΣΑΒ - ΚΥΡ: Κλειστά
 • Λ. ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 355, ΧΑΛΑΝΔΡΙ
 • +30 210 65 33 968

«ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ 2024»

16-28 Οκτωβρίου 2024

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

Η γειτονική μας Τουρκία είναι μια χώρα αχανής, με ανθρώπους φιλόξενους και η οποία αποτελεί έναν μοναδικό ταξιδιωτικό προορισμό. 

Μνημεία άλλων εποχών και πλήθος κατακτητών ανά τους αιώνες, έχουν αφήσει το αποτύπωμά τους σε όλη την έκτασή της, από τα παράλια του Αιγαίου έως τα απόκρημνα βουνά στο βορρά και τις αχανείς εκτάσεις της ανατολής. Από την κοντινή μας Μικρά Ασία με την αρχαία Έφεσο, μέχρι την Καππαδοκία και φυσικά την Κωνσταντινούπολη, μεγάλο κομμάτι της Ελληνικής ιστορίας βρίσκεται εκεί. Από τα παράλια της Ιωνίας, την Τροία, την Έφεσο μέχρι το Προκόπι, θα ακολουθήσουμε ένα τμήμα του πασίγνωστου «δρόμου του μεταξιού», θα πιούμε τσάι με μέντα, θα ψωνίσουμε μπαχάρια στις ξακουστές αγορές της χώρας, θα δοκιμάσουμε παραδοσιακά φαγητά και γλυκά και θα «γνωρίσουμε» τις παραδοσιακές τέχνες της χώρας. 

Κάθε επίσκεψη στην Τουρκία, ξεδιπλώνει και μια καινούρια πτυχή της. Σε αυτό το ταξίδι θα πλημμυρίσουμε από εικόνες, συναισθήματα και αρώματα της Ανατολής. 

Με Μια Ματιά

Εκκίνηση - Τέλος

Αθήνα

Συμμετοχές

18 – 26 μοτοσυκλέτες

Διάρκεια

13 μέρες

Απόσταση

2.400 χλμ

Οδηγικές ώρες

3-6 ώρες/μέρα

Δυσκολία

Μεσαία. Εμπειρία σε επαρχιακούς δρόμους.

Ακτοπλοϊκά

Πειραιάς – Μυτιλήνη*Μυτιλήνη – Αϊβαλί &Τσεσμέ – Χίος-Χίος – Πειραιάς*

*Σε δίκλινη εξωτερική καμπινα

Διαμονή

Όλες οι διανυκτερεύσεις σε πλοία / ξενοδοχεία 4* & 5*

Γεύματα

10 πρωινά

6 δείπνα

Συνοδοί/Πλοηγοί

Πλοηγοί με δικές τους μοτοσυκλέτες 

Όχημα συνοδείας

Όχημα με δυνατότητα μεταφοράς  αποσκευών

1η Ημέρα (Τετάρτη 16/10/24): Θα συναντηθούμε στο λιμάνι του Πειραιά, για να αναχωρήσουμε για τη Λέσβο όπου θα φτάσουμε την επόμενη ημέρα το πρωί.

2η Ημέρα (Πέμπτη 17/10/24): Μετά την αποβίβασή μας στη Μυτιλήνη, θα περάσουμε όλες τις απαραίτητες διεκπεραιώσεις για την έξοδό μας από την Ελλάδα και θα επιβιβαστούμε στο ferry για Αϊβαλί. Η διάρκεια του ταξιδιού είναι περίπου 2 ώρες. Φτάνοντας στην Τουρκία, μετά τις απαραίτητες διαδικασίες εισόδου στην χώρα, ξεκινάμε το ταξίδι μας προς το Canakkale, την πόλη που είναι χτισμένη δίπλα στην γνωστή από την Ομηρική Ιλιάδα, Τροία. Το Canakkale είναι μια σύγχρονη πόλη φιλική στους τουρίστες. Θα φωτογραφηθούμε κάτω από το «Δούρειο Ίππο» και θα πάρουμε μια πρώτη «γεύση» Τουρκίας.

3η Ημέρα (Παρασκευή 18/10/24): Ακολουθώντας την βόρεια ακτή της θάλασσας του Μαρμαρά, κατευθυνόμαστε προς την Κωνσταντινούπολη, την μεγαλύτερη πόλη της σύγχρονης Τουρκίας. Η «Βασιλεύουσα» είναι η πόλη που κάθε πολίτης του κόσμου επιθυμεί να επισκεφθεί τουλάχιστον μία φορά στη ζωή του. Μια σύγχρονη μεγαλούπολη με πάνω από 15 εκατομμύρια κατοίκους, με ιστορία χιλιετιών και παντού εμφανή σημάδια από όλους τους γνωστούς πολιτισμούς ανατολής και δύσης. Μια βόλτα στην πλατεία Ταξίμ και τη γύρω περιοχή επιβάλλεται. Η «Πόλη» έχει έναν απόλυτα ιδιαίτερο παλμό συνδυάζοντας με έναν μοναδικό τρόπο τα γνωρίσματα της ευρωπαϊκής μεγαλούπολης με την ιστορικότητά της ως πρωτεύουσα της «Ανατολικής Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας». Χωνευτήρι μέχρι και σήμερα θρησκειών, πολιτισμών, τεχνών, αλλά και θέρετρο συγκρούσεων του παρελθόντος που καθόρισαν την πορεία εθνών σε αυτή την πλευρά του πλανήτη μας.

4η Ημέρα (Σάββατο 19/10/24): Φυσικά κανείς δεν μπορεί να γνωρίσει την Κωνσταντινούπολη σε δύο ημέρες.  Σίγουρα όμως πρέπει να επισκεφτούμε τα πιο δημοφιλή της αξιοθέατα: Για εμάς τους Έλληνες, η επίσκεψη στην Αγιά Σοφιά επιβάλλεται. Σε άλλο κλίμα είναι οι επισκέψεις στο Μπλε Τζαμί, στο Σουλτάναχμέτ, το Τοπ Καπί, αλλά και η βόλτα για παζάρι και αγορές στο Grand Bazaar, μία από τις μεγαλύτερες «σκεπαστές» αγορές στον κόσμο, με πάνω από 6.000 καταστήματα.

5η Ημέρα (Κυριακή 20/10/24): Μετά την «ξεκούραση» στην Κωνσταντινούπολη, κατευθυνόμαστε προς την πρωτεύουσα της χώρας Άγκυρα, αφού διασχίσουμε τον ορεινό όγκο της βορειοδυτικής Τουρκίας. Μεγάλη οδηγική μέρα, αλλά θα μας αποζημιώσει η επίσκεψή μας σε μια πραγματικά «Ευρωπαϊκή» πόλη της Ανατολής. Η Άγκυρα δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από καμία πρωτεύουσα σύγχρονου κράτους.

6η Ημέρα (Δευτέρα 21/10/24): Σήμερα θα συνεχίσουμε νοτιοανατολικά και στη διαδρομή μας θα δούμε την εντυπωσιακή αλμυρή λίμνη/αλυκή Tuz Golu. Η τελευταία μας επίσκεψη πριν την Καππαδοκία θα είναι η Μαλακοπή/Derinkuyu, μία υπόσκαφη πολιτεία, η οποία ενώ χρησιμοποιούνταν ως καταφύγιο μέχρι τις αρχές του 20ου αιώνα, ακόμα δεν είναι πλήρως επισκέψιμη. Μία εμπειρία σίγουρα όχι για κλειστοφοβικούς. Αλλά και για αυτούς που δεν θα το τολμήσουν, η καλύτερη «πίτα»/Gosleme, που έχουμε δοκιμάσει θα τους αποζημιώσει στην πλατεία του χωριού. 

7η Ημέρα (Τρίτη 22/10/24): Κανένας δεν μπορεί να πει ότι ταξίδεψε στην Τουρκία αν δεν έχει περάσει από την Καππαδοκία. Μοναδικό φυσικό τοπίο με πραγματικά απόκοσμη ομορφιά. Η πιο δημοφιλής δραστηριότητα στην Καππαδοκία, είναι φυσικά η βόλτα με αερόστατο, όπου βλέπουμε την ανατολή του ήλιου στον αέρα. Κανείς από όσους έχουν κάνει αυτή τη βόλτα δεν επέστρεψε στη γη ο ίδιος άνθρωπος. Στο έδαφος πάλι, οι μικροί οικισμοί της περιοχής που θα επισκεφθούμε κρύβουν παράδοση και ιστορία στην οποία το Ελληνικό στοιχείο έχει χαρακτηριστική θέση.

8η Ημέρα (Τετάρτη 23/10/24): Αποχαιρετούμε τη Καππαδοκία η οποία είναι και το ανατολικότερο σημείο του ταξιδιού μας. Μέσα από κεντρικούς δρόμους και κάνοντας επιλεγμένες στάσεις, θα διανυκτερεύσουμε στο Ικόνιο, την έδρα του τάγματος των «Δερβίσιδων».  

9η Ημέρα (Πέμπτη 24/10/24): Συνεχίζουμε σήμερα την διαδρομή μας προς τα δυτικά για να καταλήξουμε το απόγευμα στο πασίγνωστο Pamukkale (κάστρο από βαμβάκι), τόπο μοναδικής φυσικής ομορφιάς αναγνωρισμένο από τη UNESCO. Η διαμονή μας σε ξενοδοχείο με φυσικά ιαματικά θερμά λουτρά, αποτελεί μία μοναδική εμπειρία.

10η Ημέρα (Παρασκευή 25/10/24): Σήμερα θα περάσουμε μια ξεκούραστη μέρα απολαμβάνοντας το Pamukkale!Επιβάλλεται να επισκεφτούμε σήμερα τις πολυφωτογραφημένες τραβερτίνες (φυσικές πισίνες με ιαματικά νερά) του Pamukkale, τα «λουτρά της Κλεοπάτρας», και την αρχαία Ιεράπολις με το μουσείο, το αρχαίο θέατρο, την νεκρόπολη και τον ναό του Απόλλωνα.

11η Ημέρα (Σάββατο 26/10/24): Αφήνοντας το Pamukkale θα φτάσουμε σήμερα στα παράλια της Μικράς Ασίας και την Έφεσο, ένα από τα μεγαλύτερα λιμάνια της αρχαιότητας και κέντρο εμπορίου, τεχνών και πολιτισμού. Το αρχαίο θέατρο της Εφέσου, η βιβλιοθήκη του Κέλσου, και η διάσχιση αυτής της μοναδικής αρχαίας πόλης είναι σίγουρα μια απαιτητική «βόλτα», αλλά η εμπειρία είναι ασύγκριτη. Πολύ κοντά από τον χώρο της αρχαίας Εφέσου θα διανυκτερεύσουμε έχοντας δει τα πιο σημαντικά φυσικά, ιστορικά, πολιτιστικά, και τουριστικά μέρη της Τουρκίας σε αυτό το ταξίδι.

12η Ημέρα (Κυριακή 27/10/24): Με κατεύθυνση το Cesme θα οδηγήσουμε στην νότια ακτή του κόλπου της Σμύρνης για να επιβιβαστούμε στο ferry που θα μας γυρίσει την Ελλάδα. Από το λιμάνι της Χίου θα πάρουμε το καράβι για Πειραιά, όπου θα έχουμε το χρόνο να ανταλλάξουμε εικόνες, συναισθήματα και εντυπώσεις από την επίσκεψή μας στην γειτονική χώρα με την οποία έχουμε περισσότερα κοινά από όσα νομίζουμε. 

13η Ημέρα (Δευτέρα 28/10/24): Άφιξη στο λιμάνι του Πειραιά. 

Προορισμός Ημερήσια χιλιόμετρα
1η μέρα: Τετάρτη 16/10/24 Πειραιάς – Μυτιλήνη On Board
2η μέρα: Πέμπτη 17/10/24 Μυτιλήνη – Αϊβαλί – Canakkale 210 χλμ
3η μέρα: Παρασκευή 18/10/24 Canakkale – Κωσταντινούπολη 310 χλμ
4η μέρα: Σάββατο 19/10/24 Κωσταντινούπολη —-
5η μέρα: Κυριακή 20/10/24 Κωσταντινούπολη – Άγκυρα 450 χλμ
6η μέρα: Δευτέρα 21/10/24 Άγκυρα – Προκόπι/Urgup(Καππαδοκία ) 330 χλμ
7η μέρα: Τρίτη 22/10/24 Καππαδοκία —-
8η μέρα: Τετάρτη 23/10/24 Καππαδοκία – Ικόνιο 260 χλμ
9η μέρα: Πέμπτη 24/10/24 Ικόνιο – Παμούκαλε 410χλ
10η μέρα: Παρασκευή  25/10/24 Παμούκαλε —-
11η μέρα: Σάββατο 26/10/24 Παμούκαλε – Έφεσος 190 χλμ
12η μέρα: Κυριακή 27/10/24 Έφεσος – Τσεσμέ – Χίος 170 χλμ
13η μέρα: Δευτέρα 28/10/24 Χίος – Πειραιάς On Board
Σε δίκλινο δωμάτιο &
δίκλινη εξωτερική καμπίνα
€1.890,00 “Early Booking -15%!” –> €1.600,00
Σε δίκλινο δωμάτιο &
δίκλινη εξωτερική καμπίνα
€3.490,00 “Early Booking -15%!” –> €2.965,00

 

Διανονή σε μονόκλινο: Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

**********

Returning customers offer:

Έχεις ξαναταξιδέψει μαζί μας;      

Έχεις επιπλέον έκπτωση! Επικοινώνησε μαζί μας τώρα, για να ενημερωθείς!

(Ισχύει για συμμετοχή σε προηγούμενη εκδρομή μας με τουλάχιστον 1 διανυκτέρευση)

**********

Οι παραπάνω τιμές αφορούν στην συμμετοχή στο ταξίδι με ιδιόκτητη μοτοσυκλέτα.

 

Σε περίπτωση ενοικίασης μοτοσυκλέτας από τον στόλο της Andeli για την διάρκεια της εκδρομής (15 ημέρες), ισχύει έκπτωση 30% στις τιμές καταλόγου!

Τιμές ανα μοντέλο (τελικές με την έκπτωση):

 • + €650,00 για CB500X
 • + €685,00 για CΜΧ500 “Rebel”
 • + €790,00 για NC750X
 • +€995,00 για XL750 “Transalp”
 • + €1.310,00 για CRF1100 “Africa Twin”

Τα ποσά εγγυήσεων ισχύουν κανονικά, ανάλογα το μοντέλο της ενοικιαζόμενης μοτοσυκλέτας.

Η ενοικίαση μοτοσυκλέτας περιλαμβάνει:  

 • Κεντρική βαλίτσα (Top Case)
 • Πλαϊνές βαλίτσες (Side cases)
 • Απεριόριστα χιλιόμετρα (για τη διάρκεια της εκδρομής).
 • Απλή ασφάλεια προς τρίτους.
 • Πράσινη κάρτα.
 • Οδική βοήθεια (εντός Ε.Ε.).
 • Γιλέκο ασφαλείας.
 • Κράνος (κατόπιν διαθεσιμότητας).
 • Λουκέτο ασφαλείας Honda U-Lock system

Απαραίτητα έγγραφα:

 • Αστυνομική ταυτότητα με λατινικούς χαρακτήρες (με τα στοιχεία κατόχου να ΜΗΝ είναι χειρόγραφα).
 • Ή Διαβατήριο με ισχύ τουλάχιστον για 3 μήνες μετά την είσοδο στην Τουρκία (προτείνεται!)
 • Δίπλωμα οδήγησης νέου τύπου.
 • Πρωτότυπη άδεια κυκλοφορίας της μοτοσυκλέτας.
 • Πράσινη κάρτα για τη μοτοσυκλέτα (όπου θα έχει δηλωθεί η χώρα επίσκεψης – Τουρκία).

Η εκδρομή περιλαμβάνει:  

 • Σχεδιασμό και οργάνωση από την Andeli.
 • 2/3 πλοηγούς / συνοδούς της Andeli, με δική τους μοτοσυκλέτα.
 • Ενημέρωση στην έδρα μας πριν από την εκδρομή.
 • Καθημερινή ενημέρωση για τις διαδρομές πριν την αναχώρηση.
 • Δωρεάν τεχνικός έλεγχος των μοτοσυκλετών σας πριν την αναχώρηση.
 • Εισιτήρια ferry Πειραιάς – Μυτιλήνη  σε δίκλινη εξωτερική καμπίνα. 
 • Εισιτήρια ferry Μυτιλήνη – Αϊβαλί (Τουρκία).
 • Εισιτήρια ferry Cesme (Τουρκία) – Χίος.
 • Εισιτήρια ferry Χίος – Πειραιάς σε δίκλινη εξωτερική καμπίνα. 
 • Διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4* & 5* με πρωϊνό στην Τουρκία.
 • 6 Δείπνα.
 • Κόστος στάθμευσης στα ξενοδοχεία.
 • Όχημα υποστήριξης (δυνατότητα φόρτωσης αποσκευών) με οδηγό.
 • Τεχνική υποστήριξη (μηχανικός) καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδρομής.
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης τουριστικού γραφείου.
 • Βασική ταξιδιωτική ασφάλιση (με δυνατότητα αναβάθμισης).
 • Φωτογραφικό υλικό από την εκδρομή.
 • Αναμνηστικό t-shirt.
 • ΦΠΑ και όλοι οι νόμιμοι φόροι.

Δεν περιλαμβάνονται: 

 • Βενζίνες και διόδια.
 • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, σπήλαια, εκδηλώσεις κλπ.
 • Σνακ, αναψυκτικά, καφέδες, αλκοόλ.
 •  Φιλοδωρήματα.
 • Φόροι διαμονής που τυχόν προκύψουν.
 • Ό,τι ρητά δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα και τις παροχές του και ό,τι αναφέρεται ως προτεινόμενο ή προαιρετικό.

Οι εκδρομές, οι ημερομηνίες και ώρες μπορεί  να προσαρμοστούν με βάση την ασφάλεια όλων των συμμετεχόντων

Συχνές Ερωτήσεις

Tours Terms & Conditions

ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ: ΕΠΙΠΕΔΟ 2

Αυτές οι διαδρομές γίνονται κυρίως στις πολυήμερες εκδρομές και σε ασφαλτοστρωμένους δρόμους σε καλή κατάσταση, αλλά κατά την διάρκεια του τουρ σε σημεία της διαδρομής, μπορεί να χρειαστεί να ταξιδέψουμε σε δρόμους κακής ποιότητας με κακοτεχνίες ή σε υψηλά υψόμετρα με διάφορες καιρικές συνθήκες. Ορισμένες διαδρομές περιλαμβάνουν περισσότερες στροφές και είναι αναγκαία η οδική εμπειρία των αναβατών σε τέτοιες συνθήκες. 

 • Για την επιβεβαίωση της κράτησής σας, θα πρέπει να καταβάλετε:
  • Το 20% του συνόλου της κράτησης έως τις 02 Μαΐου  2024.
  • Το 30% του συνόλου της κράτησης έως τις 15 Αυγούστου 2024.
  • Το 50% του συνόλου της κράτησης έως τις 15 Σεπτεμβρίου  2024.

 

 • Για να επωφεληθείτε από την ειδική τιμή *Early Booking* (-15%), θα πρέπει να καταβάλετε:
  • Το 50% του συνόλου της κράτησης έως τις 02 Μαΐου  2024.
  • Το 50% του συνόλου της κράτησης έως τις 15 Σεπτεμβρίου  2024.

 

 • Ακυρωτικά:
 • Για τυχόν ακυρώσεις από 03 Μαΐου  έως 15 Αυγούστου  2024, παρακρατείται το 20% της κράτησης.
 • Για ακυρώσεις από 16 Αυγούστου έως 14 Σεπτεμβρίου 2024, παρακρατείται το 50% της κράτησης.
 • Για ακυρώσεις μετά τις 16 Σεπτεμβρίου 2024, παρακρατείται το 90% της κράτησης.

Δηλώστε το ενδιαφέρον σας!

Ονοματεπώνυμο *

Τηλέφωνο *

Email *

Θα χρειαστείτε μοτοσυκλέτα *

Ποια εκδρομή σας ενδιαφέρει; *

Ποια μοτοσυκλέτα σας ενδιαφέρει;

Επιπλέον αξεσουάρ

Ειδικά αιτήματα

Λοιπές παρατηρήσεις

Συναινώ στην χρήση των προσωπικών μου στοιχείων.

* Απαραίτητα πεδία